Ik kan niet alles alleen doen en wil altijd de beste kwaliteit voor mijn klant, daarom werk ik met een team van professionals. Iedereen met zijn eigen kwaliteit en specialisme. Ik sta er nooit alleen voor en werk graag met dit geweldige team.

Onderstaand mijn toppers en partners in crime:

Visagie | Make-up | Hairstyling

Ilse

Wil je een optimaal resultaat halen als model en wil je stralend en zelfverzekerd gefotografeerd worden dan vlieg ik graag Ilse of Inze in. Als bevlogen vakmensen zorgen zij voor jouw visagie en hairstyling. Visagie en hairstyling zijn een absolute aanbeveling om o.a het glimmen van de huid, vlekjes en overige oneffenheden te maskeren. door er goed uit te zien stap jij zelfverzekerd voor mijn camera. Dit maakt jouw foto strak, mooi en erg professioneel.

 

Second shooter

Jacky

Jacky’s fotografie is de kunst van jouw herinnering. Met veel ervaring en passie voor fotografie doet ze niets liever dan foto’s maken die jullie als bruispaar aan de muur willen hangen. Ze is super creatief, erg geduldig en fijn in de omgang. Als mijn second shooter maakt zij jullie dag als bruidspaar nog onvergetelijker. Een lach, een traan, geluk en verdriet, die bijzondere momenten in het leven leg ik graag samen met Jacky voor jullie vast op de mooiste manier. Puur zoals ze zijn, en zoals je ze wilt herinneren, zonder al te veel te regisseren

Agnes

 

De herinneringen aan de mooiste dag van je leven, je huwelijk, je moet het vastleggen. Agnes heeft veel ervaring  en onderscheidt zich door haar creativiteit, kwaliteit en veel oog voor detail. Ze heeft de kwaliteit een ontspannen sfeer te creëren waarmee zij jullie dag perfect in beeld brengt. Met Agnes aan mijn kant zijn jullie verzekerd van de mooiste meest unieke trouwreportage.

 

Videografie (bedrijven)

Rianne

Rianne is mijn super enthousiaste, altijd vrolijke, positieve en gedreven videograaf. Ze heeft net als ik een passie voor beeld alleen dat van haar beweegt en heeft geluid. Samen brengen we jouw bedrijf graag in beeld, van fotografie tot film.

 

Facilitair medewerker

Henry,

Henry is onze topper als het gaat om een schone cleane werkomgeving, doet altijd z’n ding en zeurt niet op z’n fijne zoemende geluid na. Hij is altijd de topper bij onze bedrijfsfeesten, doet als laatste het licht uit maar laat ondanks dat boel altijd netjes achter.