Branding fotografie

Mensen doen zaken met mensen en als fotograaf help ik jouw graag dit te realiseren. Door jezelf of je bedrijf in beeld te brengen, maak je gebruik van branding door middel van fotografie.

Je gebruikt fotografie branding om te laten zien:

  • wie je bent
  • wat je doet (welke dienstverlening of product)
  • hoe je het doet (proces)
  • waarom je het doet

 

Branding fotografie gebruik je op:

  • je website
  • social media (Linkedin, Instagram, Facebook)
  • drukwerk

 

Kan ik iets met branding fotografie?

Branding fotografie kan zoveel meer bieden dan alleen een plaatje op je website, in een brochure of flyer. Het is een toevoeging aan jouw verhaal, een manier om de karakteristieken en eigenschappen van jouw bedrijf te laten zien. Alles draait om klantbeleving. Gebruik dit om een blijvende indruk achter te laten bij jouw potentiële klanten of fans.

Dus wat je ook doet, jij kan aan de slag met branding. Ik kan voor iedereen mooie foto’s maken. Er hebben bakkers, slagers, social media managers, coaches, marketeers, web bouwers, juristen, atleten en vele andere ondernemers voor mijn camera gestaan. En allemaal hebben ze blij en tevreden tevreden hun foto’s in gebruik genomen! Kortom, als branding fotograaf kan ik ook jou goed fotograferen.

Als je veel post, vaak in de media komt of een eigen website hebt zijn sterke branding foto’s onmisbaar voor je zichtbaarheid. Maar hoe zorg je ervoor dat je een consistent beeld van jouw bedrijf krijgt? Met foto’s die te gebruiken zijn voor alle media die jij bezit?  Bekijk dan onderstaande abonnement en tegoed vormen.

 

Voordelen abonnement en tegoed.

Er zitten veel voordelen aan het afnemen van een tegoed of abonnement. Een abonnement of een tegoed is financieel aantrekkelijk. Doordat je vooraf de investering doet, krijg je grote korting op het tarief per foto. Je weet zeker dat ik elke maand voor je beschikbaar ben en daarmee creëer je consistentie in je beeld materiaal. Het is duidelijk en transparant wat je krijgt, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op via onderstaand contactformulier of bel mij voor een kop koffie.

Branding
abonnementen

“Alle eigenschappen in één oogopslag”

Jaarabonnement

Eigenschappen & Kenmerken

2 Meest gekozen 3
Aantal foto’s per maand 10 4
Aantal keren per maand fotografie 1 1 1
Minimale afname per keer 20 10 4
Aantal uren fotografie tot 3 uur tot 2 uur tot 1 uur
Aantal locaties Meerdere in overleg Meerdere in overleg 1
Inclusief reiskosten | reistijd
359,- p/mnd 249,- p/mnd 129,- p/mnd
Ex btw Ex btw Ex btw

 

 

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.