Masterclass fotobewerking met Lightroom

Heb jij als hobby- of professioneel fotograaf problemen met de basisbeginselen van Lightroom? Wil jij een goede maar vooral vlot lopende workflow van je import tot export creëren? Een workflow die je kan inrichten op je eigen manier en die ervoor zorgt dat je lekker snel kan werken en je het maximale uit je foto’s en je tijd haalt, dan is deze Masterclass voor jou.

 

In de workflow.

​Voor zowel een professionele- als een hobbyfotograaf is het belangrijk dat je workflow op orde is. Met een goede workflow hou je meer tijd over om leuke dingen te doen zoals je foto’s bewerken en verwerken. Dit biedt rust, overzicht en grote voldoening. Als professioneel fotograaf leer ik je sneller werken en verwerken waarmee jij je gaat onderscheiden van je concurrenten. Gedurende de masterclass zal ik veel tips & trics met jou delen zodat je beter, maar vooral sneller wordt. We lopen de basis van Lightroom van A tot Z door. Dus van import tot export.

 

Hoe werkt Lightroom

Wat is Lightroom eigenlijk en wat is het verschil tussen Lightroom en Photoshop? Dit is van groot belang om te weten om het optimale uit Lightroom te halen en hoe je dit kunt laten samenwerken met Photoshop. Maar ook behandelen we het importeren in de catalogus, de mappen structuur en de mogelijkheden voor het selecteren van foto’s. Ook laat ik verschillende tools van Lightroom zien en hoe je sneltoetsen kunt aanmaken. En natuurlijk het proces rond het exporteren en publicatie services.

 

Dit is wat je krijgt.

Het wordt een leuke maar vooral leerzame dag die duurt van 9:30 uur tot ongeveer 16:00 uur met een lekkere lunch inbegrepen. Je krijgt van mij een hand out op papier en via de mail en natuurlijk pen en papier om al deze kennis mee op te schrijven. Voor elke Masterclass maak ik een besloten Facebook groep waarin vragen gesteld kunnen worden, maar ook met elkaar gespard kan worden. De gehele dag word er koffie, thee, fris en een benodigde versnapering geserveerd.

 

Tarieven.

Groep masterclass van 1 dag | prijs 190,–   (op dit moment erg lastig te organiseren door Corona)

Deze masterclass start bij een minimale inschrijving van 4 personen.

Wil je meer weten over Lightroom of loop je rond met prangende vraagstukken dan is een extra vraagbaak of coaching in abonnementsvorm mogelijk.

  • Voor de duur van 3 maanden kan je dan nog 2 uur telefonisch, via skype/facetime of per mail je vragen stellen, meerprijs 70,-
  • Voor de duur van 6 maanden kan je dan nog 4 uur telefonisch, via skype/facetime of per mail je vragen stellen, meerprijs 119,-

 

1 op 1 online masterclass | prijs 275,-

Is leren in een groep niets voor jou of heb je echt de behoeft aan persoonlijke 1 op 1 ondersteuning, dan is de Lightroom masterclass in een 1 op 1 sessie ook mogelijk. Deze duurt 3 uur.

 

Heb ik je interesse gewekt, heb je vragen of wil je weten wanneer de eerstvolgende masterclass is, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.