Persoonlijke portretten

​Een persoonlijk portret maak ik met veel persoonlijke aandacht voor jou. De portretfotografie vind meestal plaats op een locatie maar ook studio portretten zijn mogelijk Ik ben zoek altijd naar een spontaan moment waarin ik jou zo leuk en bijzonder als jij bent vast kan leggen. ​​

​​Portretfoto’s met een zakelijke uitstraling

Jouw gezicht is toch de eerste indruk die mensen van jou krijgen als ze jouw profiel of website bezoeken. Die eerste indruk moet goed zijn en daar help ik jou mee. Of je nou zakelijke foto’s nodig hebt voor op je website, social media (LinkedIn) of voor in een vakblad of magazine samen met jou zoek ik uit wat mooi en passend is. Daarbij let ik bij het maken van de foto op de achtergrond, de kleur,  kledingdetails en welke pose mooi is en bij jou past. Ik werk nagenoeg altijd met een visagist welke ervoor zorgt dat de foto gewoon professioneel is. Doormiddel van humorvolle en eigen benadering schep ik een sfeer waarin jij je helemaal op je gemak voelt en jezelf kan zijn. iets dat is in jouw portret goed terug zal zien.

Persoonlijke aandacht

​Of je nou persoonlijke of zakelijke portretten wilt, je portretfoto reportage is heel persoonlijk. Daarom is mijn benadering ook heel persoonlijk. Ik zoek naar de juiste uitstraling voor jouw portretten. Doormiddel van mijnhopelijk humorvolle en eigen benadering schep ik een sfeer waarin jij je helemaal op je gemak voelt en jezelf kan zijn. Iets dat je in jouw portret goed terug zal zien. Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.