Jullie trouwdag

Super gefeliciteerd met jullie verloving!

Wat gaaf dat jullie gaan trouwen en interesse hebben in ons als bruidsfotografen.

Na jaren van plannen maken jullie je op voor ”de dag van jullie leven”. Samen of met een weddingplanner werken jullie de droomdag uit, kijkend naar de mooiste locaties, de perfecte muziek en proevend van alle smaken dat goed eten biedt.

 

 

Omdat deze dag zo bijzonder is moet alles kloppen en wil je van ieder moment maximaal genieten. Om jullie ceremonie bijzonder te maken kiezen jullie voor een goede spreker die bij jullie past. Iemand waarmee je een echte klik hebt en die jullie liefdes verhaal perfect vertellen kan, mogelijk ondersteund door te gekke live muziek. Jullie trouwlocatie is geweldig aangekleed met prachtige bloemen en decoraties, jullie trouwdag kan beginnen.

 

 

Trouwfotograaf

Als trouwfotografen staan wij super dichtbij jullie en je beste vrienden en leukste familie op de mooiste dag van jullie leven.

Wat zouden wij het tof vinden om alle bijzondere momenten en details voor jullie vast te mogen leggen! Als jullie op zoek zijn naar enthousiaste en gepassioneerde trouwfotografen met oog voor detail en de wil om de perfecte plaat te maken, zoek dan niet verder. Tijdens jullie trouwdag werken we met ons team keihard aan het vastleggen jullie emotie en die van jullie gasten. We voelen en zien de emoties en bewegen hiernaar. Onze ervaring heeft ons geleerd waar wij op welk moment moeten staan tijdens jullie dag.

En om alle mooie emoties vast te leggen en niets te missen komen wij dan ook altijd met een team van twee fotografen en mogelijk zelfs met een videograaf. Zo vertellen wij jullie verhaal vanuit meerdere perspectieven met zowel foto’s als video. Wat jullie wensen ook zijn wij staan ervoor open, we denken graag mee en adviseren met passie over alles dat mogelijk is binnen onze kunde. En nee er is niets te gek, wij leerden het van beste ter wereld.

 

 

Bijzondere trouwfoto’s

We willen jullie emotie zien en voelen en wij zijn dan ook als team gefocust op echte emotie, tussen jullie als bruidspaar maar ook bij al jullie vrienden en familie. Ook genieten wij ervan een bijzonder shot met jullie te maken. Omdat wij jullie de juiste vragen stellen creëren we oprechte emotie en genieten jullie van jullie momenten voor de camera. Onze stijl is documentair en registrerend en daar waar we kunnen of daar waar het nodig is zullen we jullie coachen om de tofste beelden te schieten.

Wij reizen door heel Nederland heen om de mooiste reportages te maken, maar ook een destination wedding over de gehele wereld doen wij graag. Liefde en romantiek vind je namelijk overal!

 

 

Het trouwalbum

Ons werk is gedaan en de uiteindelijke eindbestemming van de beelden is een prachtig handgemaakt Nederlands vakwerk album. Jullie allereerste erfstuk, jullie trouwalbum is een feit. Tijd om terug te gaan kijken op een te gek feest en heerlijke trouwdag, een album vol liefde, romantiek en passie.

 

 

”Jullie eerste gezamenlijke erfstuk, het album is een feit. Tijd  om terug te gaan kijken op een heerlijke trouwdag

 

De traan van opa en oma, de ontroering bij jullie trotse ouders en de grote vergulde blikken bij jullie genodigden bij het ja woord, dat is waar we het voor gedaan hebben. De romantiek en de liefde knallen uit het album en veel van dat wat er gebeurde op jullie dag zien jullie voor het eerst.

Bruidsfotografie portfolio gallery

 

| Klik hier voor de bruidsfotografie tarieven |

Willen jullie meer weten over ons of willen jullie kennis maken, neem dan contact op via onderstaand contactformulier of bel ons gewoon.

 

Contact Bruiloftfotografie

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Terug naar het overzicht