Krachtig portret voor een goede eerste indruk

 

De essentie van een goed portret ligt in een zelfverzekerde uitstraling, maar laat dat nou nét iets zijn wat moeilijk te bereiken is wanneer iemand gespannen is. Tijd, aandacht en coaching zorgen voor een ontspannen fotosessie, dat is wat ik toepas. Een goed portret staalt authenticiteit, vertrouwen en professionaliteit uit. Dit is de indruk die jij wil maken op jouw website, social media, nieuwe netwerkpartner of potentiële klant.

”Op de foto gaan is spannend…”

Voordat we starten met fotograferen nemen we rustig de tijd om elkaar iets beter te leren kennen onder het genot van een kop koffie. Hiermee halen we de mogelijke spanning weg en brengen ontspanning naar boven waardoor je echt jezelf kan zijn op beeld. Jouw zelfvertrouwen komt tot uiting met als resultaat, professionele, ontspannen en krachtige portretten.

 

Locatie portret

Ik hou ervan om op locatie te fotograferen en speel graag met de elementen uit de omgeving waarin ik mij bevind. Daarbij werk ik graag met studiolicht en meerdere flitsers omdat dit jouw portret nog beter maakt.

”Ik kom naar jou toe, dat scheelt jou tijd en in je eigen omgeving voel jij je het meest comfortabel”

Goed studiolicht zorgt voor goed contrast, mooie scherptes en heldere kleuren. Het aller belangrijkste is, ik heb controle over het studiolicht en geen controle over hoe sterk de plafond lamp, het daglicht of de zon is.

 

 

Fotograferen op locatie heeft veel voordelen, het kan iets vertellen over wie jij bent, wat je doet, waar je werkt en bovenal is het vaak jouw vertrouwde omgeving. En misschien wel het grootste voordeel ik kom naar jou en jij niet naar mij. En dat is dan weer tijdsbesparing en werkt voor jou efficiënt.

 

 

Portfolio portret gallery

 

Wil je meer informatie over de tarieven en alle mogelijkheden, neem dan contact op via onderstaand contactformulier of bel mij voor een kop koffie.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht