Event vastleggen

Bij het organiseren van een evenement geef je veel geld uit aan locatie, licht, geluid en catering.

”Leg jouw evenement professioneel vast”

Met een goede evenement reportage zorg je voor een goede herinnering en speelt de fotografie een belangrijke rol in jouw marketing voor de aankomende events. Oftewel event fotografie is een absolute must, net zo belangrijk als een mooie locatie of goede cateraar.

Waarborgen van kwaliteit

Omdat ik gebruik maak van de nieuwste apparatuur en fotografeer met lichtsterke lenzen is het voor mij mogelijk om zelfs onder slechte licht omstandigheden mooie foto’s te maken.

”Door goede foto’s maak je mensen nieuwsgierig naar jouw event”

Als het gaat om een congres, beurs, jubileum, opening of bedrijfsuitje, jouw foto’s moeten goed zijn. 
Samen kijken we naar wat jij graag vastgelegd wilt hebben in een uitgebreid voorgesprek. Door alles goed voor te bereiden en jouw wensen te bespreken krijg je wat je verwacht, een mooi en bijzonder eindresultaat dat voldoet aan de verwachting.

Toepassingen van evenement fotografie

De diversiteit in evenementen maakt elk event uniek, alle events hebben hun eigen doel en gevoel. De foto’s kunnen puur ter registratie zijn of mogelijk gebruikt worden voor promotionele commerciële doeleinden.

”Ieder event is uniek en authentiek, leg dit vast op beeld”

De bezoekers en deelnemers kunnen doormiddel van foto’s terugkijken op een mooi event en eventueel de foto’s bekijken waar zij op staan. Ook geef je mensen en de media die niet aanwezig waren een duidelijk beeld van het event. Door goede foto’s maak je mensen nieuwsgierig naar jouw event.

Soorten event fotografie

Hier een lijst met soorten evenementen waar ik voor ingezet zou kunnen worden.

  • PR of netwerk event

  • Product lancering of opening

  • Bedrijfsfeesten / personeelsuitje / jubilea

  • Congressen / premières

  • Festival of theater

  • Beurs

 

Event fotografie portfolio

 

Wil je meer informatie over de tarieven en mogelijkheden binnen de event fotografie, neem dan contact op via onderstaand contactformulier of bel mij voor een kop koffie.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar het overzicht