Bedrijfsfotografie op maat

Een bedrijfsreportage kan zoveel meer bieden dan alleen een plaatje op je website, in een brochure of flyer. Het is een toevoeging aan een verhaal, een manier om de karakteristieken en eigenschappen van jouw bedrijf te laten zien. Bedrijfsfotografie geeft je de mogelijkheid een moment te bevriezen en te tonen aan je potentiële klanten. Wist je dat een product maar liefst 80% meer kans op verkoop heeft als het het juiste gevoel overbrengt bij jouw potentiële klanten? Alles draait om klantbeleving. Gebruik dit om een blijvende indruk achter te laten bij jouw potentiële klanten.

 

 

Consistent en hoogwaardig

Wat kan je met een bedrijfsreportage nou eigenlijk in beeld brengen? Alles is mogelijk, niets moet. Laat bijvoorbeeld zien wie er bij jou werken door middel van een persoonlijk portret met functie omschrijving of specialisme daarbij. Leg vast welke producten of dienstverlening jou verkopen of leveren. En laat de sfeer en professionaliteit zien die jij wil uitstralen. Zo creëer consistente en kwalitatief hoogwaardige beelden voor jouw marketing en communicatie.

Het mooie van een bedrijfsreportage is dat deze zich leent voor vrijwel elk doel. Meestal levert een dergelijke fotoreportage een beeldbank van foto’s op die voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. Zo zijn de foto’s zeer goed te gebruiken om jouw sociale media te vullen voor een langere periode of gebruik ze voor bij een interview in een magazine of krant.

”Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke verhaal te vertellen en elk verhaal vertel je makkelijker met beelden”

Ook jaarverslagen en andere officiële stukken kunnen vanuit een bedrijfsreportage van beeldmateriaal voorzien worden. Het is dus een soort beeldbank van hoogwaardige sfeerbeelden uit jouw bedrijf.

 

Maatwerk of abonnement?

Belangrijk is om in gedachte te houden dat een bedrijfsreportage nooit een specifieke aanleiding nodig heeft. Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke verhaal te vertellen en elk verhaal vertel je makkelijker met beelden.

Voor het maken van een bedrijfsreportage biedt ik verschillende opties aan, van maatwerk tot abonnementsvormen.

Maatwerk is erg geschikt voor het creëren van een beeldbank of vernieuwing van jouw website. Het abonnement past zeer goed bij bijvoorbeeld het maandelijks projectmatig inplannen van nieuwe content voor social media of project portfolio.

 

Portfolio gallery bedrijfsfotografie

 

Wil je meer informatie over de tarieven en mogelijkheden, neem dan contact op via onderstaand contactformulier of bel mij voor een kop koffie.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar het overzicht