Jullie dag

Allereerst super gefeliciteerd met jullie verloving!

Wat gaaf dat jullie gaan trouwen en interesse hebben in ons als bruidsfotografen.

Na jaren van plannen, maken jullie je op voor ”de dag van jullie leven. Samen of met een wedding planner werken jullie de droomdag op kijkend naar de mooiste locaties, de perfecte muziek en proevend van alle smaken dat goed eten biedt. En omdat deze dag zo bijzonder is moet alles kloppen en wil je van ieder moment maximaal genieten. Om jullie ceremonie bijzonder te maken kiezen jullie voor een goede spreker die bij jullie past, iemand waarmee je een echte klik hebt en echt jullie liefdes verhaal vertellen kan, mogelijk ondersteund door te gekke live muziek. Jullie trouwlocatie is geweldig aangekleed met prachtige bloemen en decoraties, jullie trouwdag kan beginnen.

Trouwfotograaf

Als trouwfotografen staan wij super dichtbij jullie en je beste vrienden en leukste familie op de mooiste en meest bijzonderste dag van jullie leven.

Wat zouden wij er graag bij zijn om alle bijzondere momenten en details voor jullie vast te leggen! Als jullie opzoek zijn naar een enthousiaste en gepassioneerde trouwfotograaf met oog voor detail en de wil de perfecte plaat te maken zoek dan niet verder. Tijdens jullie trouwdag werken we met ons team keihard aan het vastleggen jullie emotie en die van jullie gasten. We voelen en zien de emoties en bewegen hiernaar. Onze ervaring heeft ons geleerd waar wij op welk moment moeten staan tijdens jullie dag.

En om alle mooie emoties vast te leggen en niets te missen komen wij altijd met een team van twee fotografen, zo vertellen wij jullie verhaal vanuit meerdere perspectieven. Wat jullie wensen ook zijn ik sta ervoor open, ik denk graag mee en adviseer met passie over alles dat mogelijk is binnen mijn kunde. En nee er is niets te gek ik leerde het van beste ter wereld.

Bijzondere trouwfoto’s

Ik wil jullie emotie wil zien en voelen en wij zijn dan ook als team bruidsfotografen gefocust op echte emotie, tussen jullie als bruidspaar maar ook bij al jullie beste vrienden en leukste familie. Ook genieten wij ervan een bijzonder shot met jullie, doordat wij jullie de juiste vragen stellen triggeren we oprechte emotie en is genieten jullie van juliie moment voor de camera

Bekijk mijn werk eens in mijn portfolio.

Wij reisen door heel Nederland heen om de mooiste reportages te maken, maar ook een destination wedding is geen probleem. Liefde en romantiek vind je namelijk overal!

 

 

 

 

 

 

 

 

Trouwfotograaf

Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving! Wat leuk dat jullie gaan trouwen en interesse hebben in ons als bruidsfotograaf en/of videograaf. Wat zouden wij er graag bij zijn om alle bijzondere momenten en details voor jullie vast te leggen! Als jullie opzoek zijn naar een enthousiaste en gepassioneerde trouwfotograaf of videograaf uit Rotterdam, dan zijn jullie aan het juiste adres.  Ik vind het als trouwfotograaf  belangrijk dat alles zo mooi mogelijk wordt vastgelegd.  Geen gemaakte glimlach, maar laten zien hoe het écht was. Ontspannen gezichten met echte emotie.

Tijdens jullie trouwdag werken we hard, maar onopvallend. De ervaring leert waar je op welk moment moet staan, om zo de allermooiste momenten te vangen. Zo vertellen we jullie verhaal vanuit meerdere perspectieven. Op de bruiloft komt er enorm veel op jullie af.

Kan jij hem nog helemaal navertellen? Een bruiloft is een bijzondere gebeurtenis in jullie leven en ook een behoorlijke uitgave. Het zou zonde zijn als dat vervaagd. Denk maar aan je laatste vakantie. Jullie fotograaf en videograaf hebben daarom een enorm belangrijke rol. De herinneringen van jullie dag worden vastgelegd zodat je over 30 jaar nog steeds tot in detail je trouwdag kan herbeleven.

Hoe jullie ook wensen te trouwen, welke trouwlocatie dan ook. Ik denk graag mee en adviseer met passie over de mogelijkheden, over verschillende soorten lichtsituaties, mijn werkwijze en eventuele ideale momenten voor de mooiste herinneringen. Vertel mij wat waar jullie interesse liggen of wat jullie het meest aanspreekt aan mijn trouwfoto’s.  Ik ben dol op nieuwe dingen bedenken en ben zeer gemotiveerd jullie echt iets unieks mee te geven. Ik beheers een breed scale aan technieken en heb geleerd van de beste ter wereld! Wil je graag journalistiek of juist liever artistiek? Houden jullie van zwart/wit of juist felle kleuren? Of het nu vroeg in de ochtend is, laat in de middag (golden hour) of in de avond. Ik zal altijd proberen om de verwachting  plus 1 waar te maken.

 

 

Maken jullie de keuze voor een hoge kwaliteit trouwfotograaf? Willen jullie nog even terug kunnen gaan naar die ene waanzinnige dag, jullie huwelijksdag?

Ik ben zelf getrouwd en kan je alvast vertellen, een trouwdag is net een rit in een achtbaan. Je gaat zitten, wordt heen en weer geslingerd, keertje over de kop, voor je het weet is het voorbij.

“De hele dag duurt ongeveer een kwartier Van het dichtmaken van mijn schoenen rond 09:00 tot het laatste biertje in de bar van het Kasteel om 03:00…

Vijftien minuten, écht. Eén kwartier. Wat baal ik ervan dat wij zelf géén ervaren trouwfotograaf geboekt hebben!

Via via kende we een fotograaf die heel goed was in een ander soort fotografie. Hoewel ik zelf nog niet bezig was met trouwfotografie dacht ik dat dit een goede keuze zou zijn. Blijkbaar was deze niet zo geweldig in fotograferen van een bruiloft.”

Voor het hoge tempo en moeilijkheid van een trouwdag heb je echt een specialistische trouwfotograaf nodig.

Maar waarom heb je een specialist nodig voor het fotograferen van een bruiloft? Dit heeft vele redenen, maar de aller belangrijkste is ervaring. Een doorgewinterde bruidsfotograaf wéét wat er gaat gebeuren, wanneer, waar hij of zij moet staan en met welke instellingen het allerbeste beeld gemaakt kan worden. Alsof deze helderziend is weet deze feilloos momenten vast te leggen die iedere andere fotograaf zal missen omdat deze onvoldoende ervaring heeft met bruiloften.

Daarnaast heeft een trouwfotograaf ook de uitdaging dat deze echt alles moet kunnen vastleggen wat er gebeurt. Dit betekent heel vaak als laatste weg van een locatie en als eerste weer op de volgende locatie zijn. Dit vergt niet alleen een goede conditie en gezondheid, maar ook echte “Ninja skills”. Je wilt immers geen olifant die luid en lomp door een ruimte beweegt. Als een ninja moet de trouwfotograaf ergens opduiken, een moment vastleggen en weer verdwijnen, het liefste zonder dat je deze gezien hebt.

Daarbij komt dat een specialistische trouwfotograaf een sociaal mens is en gewend is om met vreemde mensen om te gaan. Je wilt toch dat de fotograaf of film maker waar jullie voor kiezen, leuk gevonden wordt door jullie vrienden en familie? Lijkt me wel! 🙂

Wij voelen ons gast op jullie bruiloft en zo gedragen wij ons ook. We bewegen ons soepel door de trouwlocatie. We maken zo de allermooiste shots waar iedereen heerlijk ontspannen op zal staan. Mensen die plezier beleven op jullie trouwdag, dát is hoe je het wilt herinneren, toch?

Tijdens de ceremonie maken we bijvoorbeeld een mooi portret van iedereen op de eerste rij. We zijn extra gefocust op opa en oma, ouders, broers en zussen. Tijdens de borrel en het diner maken we een sfeerimpressie. Hierbij leggen we behalve jullie ook zoveel mogelijk gasten van jullie bruiloft vast. Mensen die volop genieten van alles wat er gebeurt. Tegelijkertijd maken we deze beelden voor jullie. Jullie vrienden en ook speciale familie zullen mooi terug komen inzet trouwalbum.

Omdat wij moderne bruidsfotografen en film makers zijn begrijpen wij als geen ander dat jullie de foto’s digitaal willen hebben. Zonder geneuzel, gewoon de hoge resolutie en zonder logo’s. Daarom ontvangen jullie van ons bij levering van jullie trouwalbum een USB stick met alle bewerkte beelden. Ook via een download link zodat jullie de trouwfoto’s ook zelf digitaal kunnen bewaren.

In de bestanden die we aan jullie leveren zitten dan alle beelden, bewerkt, geoptimaliseerd en in 2 versies. Zo ontvangen jullie bijvoorbeeld een versie met een logo in web resolutie, ideaal om te delen via WhatsApp, mail of social media. Daarbij ontvangen jullie ook een map met alle bestanden digitaal in hoge resolutie.

Wij houden van heldere afspraken, vooraf, gedurende de dag en in de afronding en oplevering van onze producten. We hebben daarom een heel overzichtelijke en simpele structuur van producten en diensten. Uiteraard bevestigen we alles netjes in een opdrachtbevestiging die door jullie ondertekend wordt met een digitale handtekening.

Bovendien gebruiken we leesbare algemene voorwaarden en simpele privacy verklaring en komen we na wat we afspreken. Alles wat wij doen is transparant en in overleg met jullie. Natuurlijk zijn we op de dag zelf creatieve vogels die enthousiast op zoek gaan naar de aller-allerbeste beelden. Dat doen wij zodat we kunnen leveren wat we met jullie afspreken.

 

Hoge kwaliteit trouwfoto’s in een supergaaf exclusief album zodat jullie altijd terug kunnen naar die ene waanzinnig mooie dag!

Wij zijn er klaar voor! Willen jullie binnenkort eens een heerlijke cappuccino of wijntje met ons drinken en al jullie vragen aan ons stellen? Helemaal leuk! Wij ontvangen jullie graag voor een vrijblijvende kennismaking in de buurt van Amersfoort, in het midden van het land.

Wacht niet te lang want onze beschikbaarheid is ondanks het grote team beperkt. Populaire data worden soms wel 2,5 jaar van tevoren geboekt.

Wil je onze beschikbaarheid snel checken?

 

 

Echte momenten bruidsfotografie

Willen jullie op de mooiste dag van jullie nieuwe leven samen optimaal kunnen genieten en ontspannen. Jullie niet druk willen maken over hoe je bewegen moet of poseren zal. Met mijn Bruidsfotografie zie je alle echte momenten en emotie terug in jullie waanzinnige album.Eventueel in combinatie met mijn unieke same day edit.  Een film waarin je als stralend bruidspaar jullie dag en avondgasten mogen verbazen met de mooiste beelden van de dag tot dat moment.

Ik heb een creatieve, verhalende stijl. Met oog voor detail, licht en bijzondere momenten krijg je een trouwreportage of verlovingsshoot waar je nooit op uitgekeken raakt. Jullie trouwdag is mijn grote uitdaging. Terwijl jullie genieten, beleven en feesten, ben ik continu aan het kijken naar beelden die het verhaal vertellen. Het detail en de kus, de make-up en de openingsdans. De high-five met de getuigen, de knuffel van je moeder en de traan van je oma. Details die je misschien niet eens had opgemerkt. Alles om weer te geven wie jullie zijn, zoals jullie je dag bedacht hebben. Zoals jullie de liefde delen en het leven vieren!

Waarom Paul als bruidsfotograaf?

Wat maakt mij nou echt anders dan elke andere bruidsfotograaf? Ik denk dat ik dat het beste kan uit leggen dat ik niet zomaar maar mooie foto’s wil maken maar dat ik jullie verhaal ga vastleggen. Jullie emotie wil zien en voelen.  Als bruidsfotograaf zoek ik naar echte emotie tussen jullie als bruidspaar maar ook bij al jullie gasten. Als trouwfotograaf geniet ik intens van wat ik doe en straal dit in mijn energie en doen ook echt uit. Ik zorg ervoor dat jullie ontspannen en enthousiast zijn en blijven en dan komen de emoties en mooie momenten en blikken vanzelf. Bekijk mijn werk eens in mijn portfolio.

Ik reis door heel Nederland heen om de mooiste reportages te maken, ook een bruiloft in het buitenland is te bespreken. Liefde en romantiek vind je namelijk overal!

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek!

 

Neem contact op