Dit is Paul

Fotograaf uit Zwolle

 

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Paul van der Wal, vakfotograaf uit Zwolle die staat voor hoogwaardige kwaliteit. Door mijn manier van werken haal ik het maximale uit mezelf en creeer ik het creatieve beeld dat jullie zoeken. Mijn passie, mensen vastleggen als zichzelf in de bezigheden van hun dagelijjks leven, in de kracht van wie ze zijn, wat ze doen en wat ze willen vertellen. Mijn specialiteit is mezelf kunnen zijn, iets waardoor ik met al mijn de klanten een oprechte klik heb waardoor ik het maximale resultaat kan halen.

Het werken met mensen vind ik het allerleukste dat er is. Ik geniet ervan mensen blij te maken met een toffe foto’s.

​Na het jarenlang fotograferen van allerlei onderwerpen op amateurniveau, besloot ik in 2006 mijn eerste digitale camera te kopen. Vanaf dat moment is mijn passie voor fotografie steeds verder uitgegroeid. ​In 2012, na de nodige fotografie workshops, besloot ik om een opleiding tot vakfotograaf te gaan volgen aan de fotovakschool in Apeldoorn. De opleiding rondde ik in 2015 met succes af.

Als professioneel fotograaf blijf ik mijzelf altijd ontwikkelen en vernieuwen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste stijlen, trends, technieken en apparatuur volg ik diverse workshops en bezoek ik seminars en vakbeurzen.  Om als merk herkenbaar te zijn blijf ik trouw aan mijn eigen stijl en handtekening. Welke fotografie ook, is ga altijd voor foto’s waarin mensen zijn wie ze zijn.

Mijn foto’s zijn herkenbaar aan de heldere kleuren met een frisse heldere uitstraling die je meeneemt in de wereld van de geportreteerde. Een persoon waarin je jezelf kan verplaatsen omdat je echte emotie dus echt contact ziet. Ik wil echte emotie zien en leef mijzelf in de te fotograferen persoon in. Door de tijd te nemen, gerichte vragen te stellen, een ontspannen sfeer te creeren ontstaan de beelden die mijn klant, de geportreteerde en ikzelf graag zien.

Welkom in mijn wereld.

Creatieve groeten,

Paul van der Wal