Bedrijven

Bedrijfsfotografie op maat.

Bedrijfsfotografie kan zoveel meer bieden dan alleen een plaatje op je website of in een folder of flyer. Het is een toevoeging aan een verhaal, een manier om echt de ambities, karakteristieken en eigenschappen van een bedrijf in kaart te brengen. De bedrijfsfotografie geeft je de mogelijkheid een moment te bevriezen en te vertonen aan je potentiële klanten. Wist je dat een product maar liefst 80% meer kans op verkoop heeft als het het juiste gevoel overbrengt bij potentiële klanten. Alles draait om klantbeleving. Bij een bedrijfsreportage is het mischien wel meer dan wat dan ook het overbrengen van gevoel,sfeer en emoties. Gebruik dit in je voordeel als je een blijvende indruk achter wil laten bij je klanten.

Het mooie van een bedrijfsreportage is dat deze zich leent voor vrijwel elk doel. Meestal levert een dergelijke reportage honderden foto’s op die elk voor een specifiek doel te gebruiken zijn. Zo zijn goede foto’s voor bij een interview in het bedrijfs- of branchemagazine niet altijd beschikbaar. Ook jaarverslagen en andere officiële stukken kunnen vanuit een bedrijfsreportage van beeldmateriaal voorzien worden. Het is eigenlijk een soort databank van hoogwaardige sfeerbeelden uit het bedrijf. Een bedrijfsreportage kan ook gemaakt worden naar aanleiding van een specifieke gelegenheid. Een bedrijfsjubileum bijvoorbeeld. Mijn ervaring is dat veel bedrijven echt een concrete aanleiding nodig hebben om over een bedrijfsreportage te gaan nadenken. Belangrijk om in gedachte te houden is dat een bedrijfsreportage nooit een specifieke aanleiding nodig heeft. Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke verhaal te vertellen en elk verhaal vertel je makkelijker met beelden.

Aangezien bedrijfsfotografie echt maatwerk zal je deze niet terug vinden in mijn tarievenlijst. Ik maak dus een offerte op maat naar uw wensen. Voor een vrijblijvende offerte kan je contact opnemen via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@paulvanderwalfotografie.nl.