Portret

Mooie portretfoto’s

Ieder mens is bijzonder en uniek. Dit is in mijn foto’s terug te zien. Door mijn zorgvuldige benadering schep ik een sfeer waarin jij je helemaal op je gemak voelt. Je kunt gewoon lekker jezelf zijn en dat is in de portretten goed terug te zien.

Persoonlijke portretten

​Een persoonlijk portret maak ik met veel persoonlijke aandacht voor jou. Mijn portretfotografie vind meestal plaats op een locatie. Het kan zelfs tijdens een heerlijke wandeling, waarbij de kinderen fijn kunnen spelen. Waar het ook is, ik zoek altijd naar de spontane momenten die ik vast kan leggen. ​​Op het gebied van belichting en uitstraling is tegenwoordig heel veel mogelijk. Ik maak graag gebruik van natuurlijk licht maar kan ook goed werken met studio licht. Mocht je een portret nodig hebben voor een casting of andere portfolio, dan kan ik je daar zeker bij helpen. Zowel gestileerd als spontaan, alles is mogelijk. ​Bekijk mijn portfolio en ontdek de mogelijkheden.​​

​​Mooie portretfoto’s voor een zakelijke uitstraling

Of je nou zakelijke foto’s nodig hebt voor op je website, social media (LinkedIn) of voor in een vakblad of magazine, ik weet wat mooi en passend is. Ik let op poses, kledingkleur en kledingdetails en schiet stijlvolle foto’s die er strak en fris uitzien. Ook gestileerde foto’s met de daarbij horende visagie behoort tot de mogelijkheden. In ieder geval houd ik rekening met jouw wensen en hetgeen jij zakelijk gezien wilt uitstralen. Ik kom graag jouw bedrijfsfoto’s maken en neem indien gewenst een visagist mee voor passende visagie. Zo kun je je kwaliteiten laten zien met exclusieve, zakelijk foto’s. Kijk voor voorbeelden in mijn portfolio bij zakelijke fotografie.

Persoonlijke aandacht

​Of je nou persoonlijke of zakelijke portretten wilt, je portretfoto reportage is heel persoonlijk. Daarom is mijn benadering ook heel persoonlijk. Ik zoek naar de juiste uitstraling voor jouw portretten. Jouw wensen en de juiste setting bespreek ik eerst met jou, zodat we samen volledig gaan voor de perfecte portretfoto’s. Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt.

Paul van der Wal, voor mooie portretfoto’s, zowel persoonlijk als zakelijk.