Newborn / Baby

Baby fotografie

Natuurlijk wil je jullie kleine wereldwondertje zo mooi mogelijk vastleggen. Het is zo waardevol om later terug te zien hoe jullie zoon of dochter er uitzag als baby. Met mijn prachtige, unieke baby fotografie sluit je de stilstaande beelden van je kleintje voor altijd in je hart. ​
Alle tijd en aandacht
In een veilige setting bij jouw thuis ga ik op een heel ontspannen wijze jullie kleine dame of heer op beeld vastleggen. Voor een babyreportage trek ik rustig twee tot drie-en-een-half uur uit. Er is dus voldoende tijd om je kindje te voeden, te verschonen, te knuffelen of even in slaap te wiegen als dat nodig is.​ We kiezen samen een geschikte ruimte qua lichtinval en look. Als de kamer lekker warm is en jullie kindje heerlijk rustig, gaan we samen aan de slag. Speciaal voor de reportage neem ik allerlei kleedjes en accessoires mee. Ook neem ik altijd een straalkacheltje mee om de kleine krummel eventueel extra te verwarmen.

Oog voor detail

Vaak komen foto’s het mooist voor de dag met daglicht. Ik neem altijd een externe lichtbron mee voor extra belichting en een lichtparaplu voor mooi zacht licht. Zelf hou ik van puur en natuurlijk. Dus van poses met zachte kleuren en licht. Alles moet gewoon kloppen.
​Ook heb ik veel oog voor de details als ik foto’s van jullie baby maak. Naast belichting en kleur kijk ik goed naar wat ik extra belicht in de foto. Ik kijk altijd goed naar wat, waar ligt of staat ten opzichte van jullie baby.

Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met jullie baby op de foto te gaan. Jullie baby op de foto met de broertjes of zusjes kan zeker ook. Bekijk gerust een aantal voorbeelden van eerdere baby reportages.

Afspraak plannen voor baby fotografie

Tijdens je zwangerschap kun je alvast een belafspraak met mij inplannen. Ik noteer jouw uitgerekende datum in mijn agenda en bel jou op de afgesproken dag op. Dan weet je in ieder geval zeker dat je er op tijd bij bent om een reportage van jullie pasgeboren baby te laten maken. Baby’s tussen de vijf en twaalf dagen oud slapen namelijk nog veel en zijn daardoor gemakkelijk en in verschillende houdingen te fotograferen. Ook zijn ze minder gevoelig voor licht en geluid. Eigenlijk levert deze ‘leeftijd’ de mooiste foto’s op.

Natuurlijk kun je ook gewoon contact met mij opnemen als jullie baby net geboren of al wat ouder is.

Als je onderstaand contactformulier invult neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Ik zie ernaar uit om jullie en jullie baby te ontmoeten.

Paul van der Wal, gespecialiseerd in unieke baby fotografie