Event

Perfecte evenement foto’s van jouw gebeurtenis

Ieder evenement is een bijzondere gebeurtenis. Iets speciaals dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan en waar je glimlachend op terug wilt kijken. ​Je wilt het zo mooi en zo goed mogelijk vastleggen, zodat je het later duidelijk in de media kunt presenteren.Van begin tot eind geef ik jouw evenement perfect weer.

Waarborgen van kwaliteit

Of het nou om een congres, beurs, feest of bedrijfsuitje gaat; je hebt behoefte aan goede foto’s maar zelf vaak geen tijd of kunde om daarvoor te zorgen. Met mij als evenement fotograaf heb je geen omkijken meer naar het verkrijgen van goede beelden. Met mij als fotograaf krijg je foto’s van hoge A kwaliteit waar je mee voor de dag kunt komen. 
Ik leg vast wat jij graag vastgelegd wilt hebben. Zo ontvang je een eindresultaat dat naast mooi en bijzonder ook volledig voldoet aan al jouw persoonlijke verwachtingen.

Toepassing van evenement foto’s

​Bedrijfsjubilea, het bevrijdingsfestival Zwolle, of een internationaal Roparun estafette evenement voor het goede doel; de evenementen die ik fotografeer zijn heel divers. Die diversiteit maakt elk evenement uniek. Allemaal hebben ze hun eigen doel en gevoel, van puur een gebeurtenis registratie tot een uiteindelijke reclame uiting. ​
​Evenement foto’s worden vaak op de website van een stichting of organisatie geplaatst. De bezoekers en deelnemers kunnen dan terugkijken op een mooi evenement en eventueel de foto’s bekijken die van hun gemaakt zijn. Ook geef je mensen die er niet bij waren en de pers een duidelijk beeld van het evenement. Veel mensen gaan hierdoor de volgende keer wel naar jouw evenement toe.

Opbouwen van een e-mail bestand

Op jouw evenement kan ik ook meteen mailadressen verzamelen van jouw bezoekers. Vaak is dit via een ticketservice niet te achterhalen. Er zijn verschillende systemen waarbij iemand eerst zijn e-mailadres moet invoeren en daarna de foto op groot formaat kan downloaden van internet. Omdat het een gratis foto betreft, zullen veel bezoekers hun 
e-mailadres achterlaten om hun foto te downloaden. Hierdoor bouw jij een mooi 
e-mailadressenbestand op dat je later kunt gebruiken voor een e-mail campagne of nieuwsbrief.

​

Evenementen fotografie is echt maatwerk, ik help je hier graag mee. Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Paul van der Wal, evenement foto’s van kwaliteit voor al jouw gebeurtenissen