Event

Event fotografie

Leg jouw evenement professioneel vast

Bij het organiseren van een evenement geef je veel geld uit aan locatie, licht, geluid en catering. Met een goede event reportage zorg je voor een fijne herinnering en speelt de fotografie een belangrijke rol in jouw marketing voor de aankomende events. Oftewel event fotografie is een absolute must, net zo belangrijk als een mooie locatie of goede cateraar.

 

Waarborgen van kwaliteit

Omdat ik gebruik maak van de nieuwste apparatuur en fotografeer met lichtsterke lenzen, is het voor mij mogelijk om zelfs onder slechte licht omstandigheden mooie foto’s te maken. Of het nou om een congres, beurs, feest of bedrijfsuitje gaat, je foto’s moeten goed zijn. 
Samen kijken we naar wat jij graag vastgelegd wilt hebben in een uitgebreide briefing. Hierdoor krijg je een mooi en bijzonder eindresultaat dat volledig voldoet aan al jouw verwachtingen.

 

Toepassing van evenement foto’s

De diversiteit maakt elk event uniek, alle events hebben hun eigen doel en gevoel. Zo kunnen de foto’s puur ter registratie zijn of zullen ze gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden. De bezoekers en deelnemers kunnen dan terugkijken op een mooi event en eventueel de foto’s bekijken die van hun gemaakt zijn. Ook geef je mensen die er niet bij waren en de media een duidelijk beeld van het event. Door goede foto’s maak je mensen nieuwsgierig naar jouw event.

 

Soorten event fotografie

Hier een lijst met soorten evenementen waar ik voor ingezet zou kunnen worden.

  • PR of netwerk event

  • Product lancering of opening

  • Bedrijfsfeesten / personeelsfeesten / jubilea

  • Congressen / premières

  • Festival of theater

  • Beurs

Voor meer informatie over de tarieven en mogelijkheden, neem dan contact op via onderstaand contactformulier of bel mij voor een kop koffie.