Same Day Edit

Same day edit, ’s avonds al een film van jullie dag

De hoogtepunten van jullie dag kunnen ’s avonds voor iedereen al te zien zijn. Op een groot scherm komen jullie mooiste fotomomenten dan in een prachtige film voorbij. Jullie gasten zullen verrast zijn en het geweldig vinden. Met een same day edit kunnen jullie dus alle gasten bij binnenkomst al een impressie geven van jullie betoverende dag.

Hoe is een same day edit mogelijk?

​Vanaf de ochtend tot het diner maak ik prachtige plaatjes van alle gebeurtenissen op jullie trouwdag. Tijdens jullie diner of receptie ga ik hard aan de slag om de mooiste foto’s tot dat moment uit te zoeken. Deze foto’s verwerk ik ter plekke in een unieke film slideshow. 
Terwijl ik drukdoende ben, maakt mijn collega-fotograaf foto’s tijdens het diner of receptie. De speciale momenten, zoals speeches, een liefdevolle glimlach van oma of toneelstukjes, gaan dus niet verloren bij het maken van de same day edit. Alle herinneringen worden vereeuwigd. Mijn gemaakte film slideshow zal gedurende de inloop van het feest en tijdens het feest op een groot beeldscherm te zien zijn.

 Hieronder vinden jullie een aantal prachtige voorbeelden van de same day edits.

Hoe te boeken

​Maak op jullie trouwdag ook een geweldige indruk op jullie gasten en boek mijn same day edit los of kies het pakket D U B A I  waar het standaard inzit. Willen jullie weten of ik beschikbaar ben op de dag van jullie huwelijk? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Same day edit, ’s avonds al een film van jullie dag.

 

 


Bruidsfotografie Jacky & Rory bij Masseria don Luigi in Fasano Italy

 

 

Bruidsfotografie Thijs & Christine bij Het Vliegerhuys Zwolle