Ervaringen

Thijs & Christine

Samen met Paul hebben wij een schitterende trouwdag gehad! Dat begon al weken van te voren in een brasserie waar Paul enthousiast vertelde over de mogelijkheden. We hadden er direct een goed gevoel bij. Ook belde Paul ons tussendoor regelmatig om alles goed voor te kunnen bereiden. Een week voor de grote dag nam hij ook met de ceremoniemeesters de plannen nog eens door. De zonovergoten dag was ideaal voor foto’s. Dat zie dan ook terug in de resultaten op zijn website, deze spreken voor zichzelf. Met Paul hebben we goed kunnen samenwerken en ook na het trouwen hebben we nog alle tijd gehad voor overleg om de mooiste foto’s te selecteren voor de sameday edit. Ook heeft hij ons een mooi klein fotoboekje gegeven die we nu vaak laten zien aan vrienden en familie!

Bedankt Paul!


Jacky & Rory

Ons huwelijk in Fasano Italië was een sprookje, alles van begin tot eind was prachtig. Het is zo’n fantastisch gebied met unieke eigenschappen, typische bouwstijlen, heerlijk eten, prachtige natuur met natuurlijk de zee als hoogtepunt. De dag verliep prachtig en op rolletjes. De eerste ontmoeting tussen mij en Rory was simpelweg magisch en is prachtig vastgelegd door Paul. Tijdens onze zoektocht naar onze perfecte fotograaf hebben we erg secuur gekeken naar wat wij zouden willen zien. Via bekenden van ons kwam Paul voorbij, na kort telefonisch contact nodigde hij ons bij hem thuis uit. Super gastvrij ontving hij ons waarna we heerlijk ontspannen spraken over onze wensen en de vele mogelijkheden die Paul als fotograaf aanbiedt. Er was direct een klik en de beelden die hij ons liet zien waren ronduit prachtig. Dit is wat we voor ogen hadden. Samen met Paul die erg ontspannen en geruisloos opging tussen onze vrienden en familie hebben Rory en ik een prachtige dag beleeft met fantastische beelden. Wij besloten voor het DUBAI pakket te gaan waar de ”same day edit” in zit. Dit is een absolute aanrader. Het is heel bijzonder om te zien dat je tijdens je huwelijksdag de eerste beelden al terug mag en kan zien in deze fantastische film. Onze gasten vonden het fantastisch. Paul van der Wal is dus een absolute aanrader, iemand die mee wil denken, doet wat hij belooft, ontspannen zijn werk doet en ons echt op ons gemak liet voelen tijdens ons prachtige huwelijk in Zuid-Italië.

Liefs Jacky & Rory


Joppe & Marloes

In september 2016 heeft Paul onze bruiloft gefotografeerd. Vooraf hebben we meerdere malen contact gehad over onze wensen waarbij hij goed door vroeg om te achterhalen wat wij precies wilde zien. Vlak voor de bruiloft wilde wij nog wat dingen wijzigen zoals de tijd en locatie, ook dit was geen probleem.
Op de bruiloft zelf was Paul erg gemakkelijk in de omgang, dit gaven andere gasten ook terug. Hij gaf leuke ideeën voor foto’s maar er was ook tijd om zelf ideeën in te brengen. Tijdens de bruiloft was Paul op de achtergrond aanwezig wat ook erg prettig was.
Na onze bruiloft kregen wij dagelijks een aantal foto’s toegestuurd als voorproefje. Dit was erg leuk en ook spannend omdat je elke dag weer benieuwd was naar de foto’s. De foto’s zijn erg mooi geworden en we kijken er graag naar.
Kortom, wij zijn zeer tevreden over Paul als persoon, maar ook zeer tevreden over de foto’s die hij heeft gemaakt.

Joppe & Marloes


Geert & Annemarie

Paul was samen met een tweede fotograaf op onze bruiloft.
Van te voren goed contact gehad met Paul over wat wij wilden. Wij hadden als thema van onze bruiloft middeleeuws. Vrijwel alle gasten waren dan ook in dit thema verkleed en samen met het mooie weer en de fotografen is dit fantastisch vastgelegd. Wij Zijn dan ook zeer tevreden over de gehele ervaring met Paul en de gemaakte foto’s. Dus zoek je een persoonlijke fotograaf die je speciale dag goed, mooi en met humor vastlegt raden wij Paul van der Wal zeker aan!


Jose & Otto

Paul was onze fotograaf op bruiloft. Wij vonden het contact met Paul zeer prettig, heel persoonlijk en Paul verdiept zich echt in de wensen van het bruidspaar.
Voor de bruiloft hebben wij een Loveshoot gedaan op locatie om de omgeving van ons trouwen ook even te verkennen. Erg leuk!!
Ondanks dat ik helaas de halve dag migraine heb gehad op mijn bruiloft is Paul er toch in geslaagd om de mooiste foto’s te maken.
Je kan duidelijk merken dat Paul geniet van zijn werk en er ook al zijn tijd aan zal besteden tot het perfecte plaatje gemaakt is.
Top fotograaf!!


Sjoerd & Jeannet

Een uitstekende vakman, die oog heeft voor sfeer en details .
Je kunt je bruiloft herbeleven door de uitstekende wijze waarop deze op de gevoelige plaats is vastgelegd
Van harte aanbevolen!


The Perfect Wedding

Lees ook de ervaringen van mijn klanten op theperfectwedding.nl.

Paul van der Wal Fotografie