Bruidsfotografie

Echte momenten bruidsfotografie

Willen jullie op de mooiste dag van jullie nieuwe leven samen optimaal kunnen genieten en ontspannen. Jullie niet druk willen maken over hoe je bewegen moet of poseren zal. Met mijn Bruidsfotografie zie je alle echte momenten en emotie terug in jullie waanzinnige album.Eventueel in combinatie met mijn unieke same day edit.  Een film waarin je als stralend bruidspaar jullie dag en avondgasten mogen verbazen met de mooiste beelden van de dag tot dat moment.

Ik heb een creatieve, verhalende stijl. Met oog voor detail, licht en bijzondere momenten krijg je een trouwreportage of verlovingsshoot waar je nooit op uitgekeken raakt. Jullie trouwdag is mijn grote uitdaging. Terwijl jullie genieten, beleven en feesten, ben ik continu aan het kijken naar beelden die het verhaal vertellen. Het detail en de kus, de make-up en de openingsdans. De high-five met de getuigen, de knuffel van je moeder en de traan van je oma. Details die je misschien niet eens had opgemerkt. Alles om weer te geven wie jullie zijn, zoals jullie je dag bedacht hebben. Zoals jullie de liefde delen en het leven vieren!

Waarom Paul als bruidsfotograaf?

Wat maakt mij nou echt anders dan elke andere bruidsfotograaf? Ik denk dat ik dat het beste kan uit leggen dat ik niet zomaar maar mooie foto’s wil maken maar dat ik jullie verhaal ga vastleggen. Jullie emotie wil zien en voelen.  Als bruidsfotograaf zoek ik naar echte emotie tussen jullie als bruidspaar maar ook bij al jullie gasten. Als trouwfotograaf geniet ik intens van wat ik doe en straal dit in mijn energie en doen ook echt uit. Ik zorg ervoor dat jullie ontspannen en enthousiast zijn en blijven en dan komen de emoties en mooie momenten en blikken vanzelf. Bekijk mijn werk eens in mijn portfolio.

Ik reis door heel Nederland heen om de mooiste reportages te maken, ook een bruiloft in het buitenland is te bespreken. Liefde en romantiek vind je namelijk overal!

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek!

Fasano Italie Jacky & Rory Destiantion wedding
Fasano Italie Jacky & Rory
Destiantion wedding